Καλάθι Αγορών

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

delivery 2013

Kάντε τη Ζωή σας Ρόδινη!!! Just ρόδι

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοΟ ΠΡΩΤΟΣ ΦΡΕΣΚΟΣΤΥΜΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΑΠΟ 100% ΧΥΜΟ ΡΟΔΙ ΜΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟΣ,ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ,ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ!!
ΕΜΦΙΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ
ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ.


Ρόδι: Ο καρπός της ζωής και της καλοτυχίας


Είναι ο καρπός που δίνει ο Πλούτωνας στην Περσεφόνη για να τη «δέσει» με τον Άδη και το έμβλημα των Ελευσίνιων Μυστηρίων.
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το έθαβαν μαζί με τους νεκρούς τους, ενώ αποτελεί ένα από τα τρία «ευλογημένα φρούτα» του Bουδισμού. Στην ελληνική παράδοση, είναι σύμβολο γονιμότητας και αιωνιότητας (αν και συνδέεται και με το θάνατο), γι’ αυτό σε γάμους και την Πρωτοχρονιά σπάμε ρόδια. Μάλιστα, έχει δώσει το όνομά του στην ισπανική πόλη Γρανάδα. Δοκιμάστε κι εσείς το χυμό του ροδιού just ρόδι και μάθετε γιατί τόσοι πολιτισμοί και τόσες θρησκείες έχουν το ρόδι ως σύμβολο γονιμότητας και καλοτυχίας.

Φάβα Σαντορίνης Γιάννη Νομικού, Η Γνήσια!

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείοΑποκλειστικοί αντιπρόσωποι

Παντρεμένη ή ελεύθερη, με λάκκο ή χωρίς, η σαντορινιά φάβα έγινε πρόσφατα προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, εξασφαλίζοντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου το νησί να γίνει διάσημο και για τα εξαιρετικά προϊόντα της άνυδρης κατά τα άλλα γης του. Ο Γιάννης Νομικός διαθέτει τη μοναδική τοπική βιοτεχνία επεξεργασίας και τυποποίησης.

Ζυμαρικά με Κρόκο από τα Πετρανά Κοζάνης

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

 

Ζυμαρικά με κρόκο από τα Πετρανά Κοζάνης οι αγνες γεύσεις χειροποίητα από το φίλο μας Βασίλη Παπαδόπουλο,
Φτιαγμένα με αγνά υλικά όχι από υποκατάστατα, όχι απόσκόνη γάλα, με ολόφρεσκα αυγά από το κτήμα του,τα παρασκευάζει χωρίς συντηρητικά.Βράζουν σε  μόλις 3-4 λεπτά ιδάνικα για νοικοκυρές που έχουν ελάχιστο χρόνο κι οι γεύσεις τους μας θυμίζουν τις γεύσεις των γιαγιάδων μας.

Ανθος Βερρόης

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

 

Oι μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες από τη Βέροια  από το αγρόκτημα του Κώστα Κατσίκα που μας πάνε 22 χρόνια πίσω σε ένα ταξίδι του στα Ελληνόφωνα χωριά του Λετσε αναζητώντας γνήσια λιαστή τομάτα, βρήκε φτιαγμένη με τον παραδοσιακό τρόπο, ήταν ο πρώτος που την έφερε στην Ελλάδα κι αποφάσισε να ασχοληθεί, οι πρώτοι πελάτες του ήταν τα εστιατόρια στην περιοχή του Μετς μετά μετακόμισε στη Βέροια στο χωριό Νεοχώρι και σε ένα ιδιόκτητο αγρόκτημα έφτιαξε τη δική του βιοτεχνία.

Αγροτικός Συνεταιρισµός Πρεσπών «Πελεκάνος»

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

 

Η πιο εύγευστη εθνική µας φασολάδα φτιάχνεται στις Πρέσπες. Και αυτό γιατί τα φασόλια Πρεσπών ξεχωρίζουν για τη νοστιµιά και το εύκολο µαγείρεµά τους. O Αγροτικός Συνεταιρισµός Πρεσπών «Πελεκάνος» ιδρύθηκε το 2003 µετά από µια ιδιαίτερα δύσκολη για τους αγρότες περίοδο. Μια οµάδα νέων ανθρώπων µε επικεφαλής τον Νίκο Στεργίου αποφάσισαν να δράσουν. ∆ηµιούργησαν το συνεταιρισµό και έβαλαν ως όρο ότι, για να γίνει κάποιος µέλος, πρέπει να πληρώσει εφάπαξ ένα σεβαστό ποσό. Έτσι, οι αγρότες συνέδεσαν την πρόοδο του συνεταιρισµού µε τη δική τους ατοµική πρόοδο. Σήµερα ο συνεταιρισµός αριθµεί 30 µέλη, που παράγουν το 50% της συνολικής παραγωγής και καλλιεργούν µε το σύστηµα της ολοκληρωµένης διαχείρισης τα 5.000 από τα 10.000 στρέµµατα της λεκάνης των Πρεσπών. Από τους 3.000 τόνους οι 1.500 παράγονται από τους αγρότες του «Πελεκάνου». Οι αγρότες του συνεταιρισµού λειτούργησαν µε όρους ποιότητας και αγοράς. Αντιλήφθηκαν τη σηµασία της προστιθέµενης αξίας, δηµιούργησαν το δικό τους σύγχρονο εργαστήριο τυποποίησης, πρόσεξαν τις συσκευασίες τους και κατοχύρωσαν την ονοµασία «φασόλι Πρεσπών» ως Ονοµασία Προστατευόµενης Γεωγραφικής Ενδειξης.

Company Info

 

Για άμεση επικοινωνία...

Τηλ: 210-25.81.315 Κιν.: 694-80.00.780 Διεύθυνση: Δεκελείας 56, Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική, 143 43 Για να μας στείλετε μήνυμα πατήστε εδώ

xamogelo