x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Άλειμμα Μελιού με Κακάο & Βατόμουρα 300gr.


Συστατικά Μέλι 90%, Κακάο 10% και Φυσική γεύση Βατόμουρο. Αποφύγετε την έκθεση του προϊόντος στον ήλιο και σε υψηλές θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποθηκεύστε το σε σκοτεινό και δροσερό μέρος.
Τιμή: 4,50 €
Άλειμμα Μελιού με Κακάο & Βατόμουρα 300gr. ΑΛΕΙΜΜΑΤΑ
4.50305 4.50305 EUR
spread with honey and blackberries 300gr

Περιγραφή

Λαχταριστή Κρέμα Μελιού με Κακάο!Η πιο γλυκιά συνήθεια όλων, χωρίς ζάχαρη, χωρίς χρωστικές και άλλες γλυκαντικές ουσίες! Λαχταριστή Κρέμα Μελιού με Κακάο και Βατόμουρο! Η πιο γλυκιά συνήθεια όλων, χωρίς ζάχαρη, χωρίς χρωστικές και άλλες γλυκαντικές ουσίες!Το κακάο περιέχει μία μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων όπως πολυφαινόλες, φλαβονοειδή, κατεχίνες, επικατεχίνες, και προκυανιδίνες. Έρευνες έχουν δείξει πως η κατανάλωση κακάο μειώνει την αρτηριακή πίεση αλλά και την πηκτικότητα του αίματος, με αποτέλεσμα να μειώνεται και ο κίνδυνος εγκεφαλικού και καρδιακού επεισοδίου.Το κακάο περιέχει, ακόμα, αρκετούς υδατάνθρακες, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι άμυλο, διαλυτές και αδιάλυτες διαιτητικές ίνες, ενώ ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απλά σάκχαρα.Επιπλέον, το κακάο και η μαύρη σοκολάτα είναι από τα λίγα τρόφιμα με πολύ υψηλή περιεκτικότητα τρυπτοφάνη που προωθεί στον οργανισμό την έκκριση  της σεροτονίνης προσφέροντας στον άνθρωπο καλή ψυχολογική κατάσταση και ευφορία και προλαμβάνει την κατάθλιψη.Τέλος, το κακάο είναι πλούσιο σε βασικά μέταλλα, όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, κάλιο και μαγγάνιο και σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως Β1, Β2, Β3, βιταμίνες Α, C, E, καθώς και παντοθενικό οξύ.

beebros-blackberry

Περιγραφή:

Περιγραφή

Λαχταριστή Κρέμα Μελιού με Κακάο!Η πιο γλυκιά συνήθεια όλων, χωρίς ζάχαρη, χωρίς χρωστικές και άλλες γλυκαντικές ουσίες! Λαχταριστή Κρέμα Μελιού με Κακάο και Βατόμουρο! Η πιο γλυκιά συνήθεια όλων, χωρίς ζάχαρη, χωρίς χρωστικές και άλλες γλυκαντικές ουσίες!Το κακάο περιέχει μία μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων όπως πολυφαινόλες, φλαβονοειδή, κατεχίνες, επικατεχίνες, και προκυανιδίνες. Έρευνες έχουν δείξει πως η κατανάλωση κακάο μειώνει την αρτηριακή πίεση αλλά και την πηκτικότητα του αίματος, με αποτέλεσμα να μειώνεται και ο κίνδυνος εγκεφαλικού και καρδιακού επεισοδίου.Το κακάο περιέχει, ακόμα, αρκετούς υδατάνθρακες, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι άμυλο, διαλυτές και αδιάλυτες διαιτητικές ίνες, ενώ ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απλά σάκχαρα.Επιπλέον, το κακάο και η μαύρη σοκολάτα είναι από τα λίγα τρόφιμα με πολύ υψηλή περιεκτικότητα τρυπτοφάνη που προωθεί στον οργανισμό την έκκριση  της σεροτονίνης προσφέροντας στον άνθρωπο καλή ψυχολογική κατάσταση και ευφορία και προλαμβάνει την κατάθλιψη.Τέλος, το κακάο είναι πλούσιο σε βασικά μέταλλα, όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, κάλιο και μαγγάνιο και σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως Β1, Β2, Β3, βιταμίνες Α, C, E, καθώς και παντοθενικό οξύ.



e-genius.gr ...intelligent web software