Προϊόν γνωστό για την θρεπτική του αξία και την πλούσια ευεργετική του δράση στον ανθρώπινο οργανισμό είναι το ταχίνι (φυσικό προϊόν που παράγεται από το σουσάμι το οποίο αποτελούσε δημοφιλές είδος διατροφής για τους αρχαίους Έλληνες και για άλλους λαούς της Μεσογείου). Στην επιχείρηση συναντάται το ταχίνι ολικής άλεσης, το οποίο δεν έχει αποχωριστεί τη φλούδα των σπόρων του σουσαμιού αλλά και το άσπρο, αποφλοιωμένο ταχίνι. Το γευστικό και γεμάτο «χρήσιμες» θερμίδες ταχίνι, υπερτερεί έναντι κάθε άλλου είδους γλυκού λόγω των πολλαπλών οφελών του στην ανθρώπινη υγεία. Περιέχει ελάχιστα κορεσμένα λιπαρά και ως τρόφιμο πλούσιο σε ασβέστιο δρα κατά της οστεοπόρωσης. Επίσης, συμβάλει στην σωματική και πνευματική ευεξία (σίδηρος), αυξάνει την άμυνα του οργανισμού (κάλιο, ψευδάργυρος), δρα καταπραϋντικά μειώνοντας πονοκεφάλους και ημικρανίες (φώσφορο και μαγνήσιο). Τα ταχίνι είναι, επίσης, γνωστό για την αντικαρκινική και αντιγηραντική του δράση, δεν περιέχει χοληστερίνη και αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό χωρίς να απαιτεί την παρουσία άλλου συστατικού.
Προϊόν γνωστό για την θρεπτική του αξία και την πλούσια ευεργετική του δράση στον ανθρώπινο οργανισμό είναι το ταχίνι (φυσικό προϊόν που παράγεται από το σουσάμι το οποίο αποτελούσε δημοφιλές είδος διατροφής για τους αρχαίους Έλληνες και για άλλους λαούς της Μεσογείου). Στην επιχείρηση συναντάται το ταχίνι ολικής άλεσης, το οποίο δεν έχει αποχωριστεί τη φλούδα των σπόρων του σουσαμιού αλλά και το άσπρο, αποφλοιωμένο ταχίνι. Το γευστικό και γεμάτο «χρήσιμες» θερμίδες ταχίνι, υπερτερεί έναντι κάθε άλλου είδους γλυκού λόγω των πολλαπλών οφελών του στην ανθρώπινη υγεία. Περιέχει ελάχιστα κορεσμένα λιπαρά και ως τρόφιμο πλούσιο σε ασβέστιο δρα κατά της οστεοπόρωσης. Επίσης, συμβάλει στην σωματική και πνευματική ευεξία (σίδηρος), αυξάνει την άμυνα του οργανισμού (κάλιο, ψευδάργυρος), δρα καταπραϋντικά μειώνοντας πονοκεφάλους και ημικρανίες (φώσφορο και μαγνήσιο). Τα ταχίνι είναι, επίσης, γνωστό για την αντικαρκινική και αντιγηραντική του δράση, δεν περιέχει χοληστερίνη και αφομοιώνεται εύκολα από τον οργανισμό χωρίς να απαιτεί την παρουσία άλλου συστατικού.