x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

CHAGA Mushroom powder, Δίρφυς100 γρ.


Το μανιτάρι της Αθανασίας!! Σύμφωνα με μελέτες τα ΒΙΟΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ που περιέχονται στα μανιτάρια Τσάγκα είναι η Βιταμίνη Β, τα φλαβονοειδή, οι φαινόλες, το παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5).
Τιμή: 19,49 €
CHAGA Mushroom powder, Δίρφυς100 γρ. SUPERFOODS - ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ
19.4925 19.4925 EUR
CHAGA Mushroom powder 100

Tο μανιτάρι Chaga (Inonotus obliquus) είναι ένα φαρμακευτικό μανιτάρι που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.Έχει πολύ σημαντικές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές κι αντι-ιικές ιδιότητες. Στη λαϊκή ιατρική της Ρωσίας, όπου φύεται κυρίως, έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του καρκίνου του στομάχου και των πνευμόνων, αλλά και για τη θεραπεία άλλων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της γαστρίτιδας, του έλκους, της κολίτιδας και των φλεγμονών.Το Chaga φαίνεται ότι υπερέχει όλων των μανιταριών και θεραπευτικών φυτών σε σχέση με τη θεραπευτική του δύναμη. Πρόκειται για έναν μύκητα που αναπτύσσεται στο δέντρο της σημύδας και σε άλλα δέντρα σκληρού ξύλου. Έχει ακανόνιστο σχήμα και χρώμα μαύρο-καφέ (το οφείλει στην μεγάλη περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά). Η ποικιλία που φύεται στη σημύδα είναι η πλέον ισχυρή, λόγω της συγκέντρωσης της ουσίας βετουλίνης, που είναι τοξική για τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να επηρεάζει τα υγιή και του χρόνου που χρειάζεται για τη συγκομιδή του που φτάνει τα 20 χρόνια. Φύεται στη Ρωσία, τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, την Ιαπωνία, την Κορέα, τις ΗΠΑ και τον Καναδά και δεν καλλιεργείται. Στη Σιβηρία το αποκαλούν «Δώρο των Θεών» ή το «Μανιτάρι της Αθανασίας» και το χρησιμοποιούν εδώ χιλιάδες χρόνια για θεραπευτικούς σκοπούς.Για να ενδυναμωθεί το δέντρο της σημύδας, αλλά και να θεραπευτεί δημιουργεί ισχυρά φυτοχημικά, όπως στερόλες, φαινόλες και ένζυμα. Συγκεντρώνοντας αυτή τη δύναμη, το Chaga περιέχει πολυάριθμες βιταμίνες Β, φλαβονοειδή, φαινόλες, ανόργανα άλατα και ένζυμα. Είναι μια από τις πυκνότερες πηγές του κόσμου σε παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5), βιταμίνη που είναι απαραίτητη στα επινεφρίδια και τα πεπτικά όργανα.Περισσότερες από 1.400 σύγχρονες μελέτες υποστηρίζουν ότι τα συστατικά του καταπολεμούν τους ιούς και τους μύκητες, διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα, καθυστερούν την ανάπτυξη όγκων και καρκινικών κυττάρων, μειώνουν την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα σακχάρου, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, αποτοξινώνουν του ήπαρ, τους νεφρούς και τη σπλήνα. Είναι γνωστό για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και για την αντικαρκινική του δράση έχει εγκριθεί για χρήση κατά του καρκίνου από την Ιατρική Ακαδημία Επιστημών της Μόσχας το 1955.Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, πιο ισχυρό από τις περισσότερες υπερ-τροφές, αντιμικροβιακό, αντιφλεγμονώδες, αντιμυκητιασικό κι ισχυρό προσαρμογόνο μανιτάρι. Η αντικαρκινική του δράση οφείλεται στην περιεκτικότητά του σε βήτα-γλυκάνες και μελανίνη, αλλά και στα αντικαρκινικά συστατικά βετουλίνη, βετουλινικό οξύ, λουπεόλη και τριτερπένια. Εχει το υψηλότερο επίπεδο του υπεροξειδίου δισμουτάσης (SOD), που έχει ανιχνευτεί σε οποιοδήποτε τρόφιμο ή βότανο στον κόσμο. Το ένζυμο SOD προστατεύει τα κύτταρα από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών οξυγόνου και προφυλάσσει από ασθένειες, τη γήρανση και τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Διαλύστε 1 κουταλάκι του γλυκού με πούδρα Τσάγκα στο ζεστό, (όχι βραστό) τσάι σας.

1 κουταλιά γλυκού στο τσάϊ ή στον καφέ και  σε σούπες. Γεύση πικρή.

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Καμία

Σύμφωνα με διάφορες επιστημονικές μελέτες το Chaga συμβάλει στη πρόληψη πολλών παθήσεων. 

 • Το Chaga έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό κατά των καρκίνων του ήπατος, της μήτρας, του μαστού, του παχέος εντέρου, του δέρματος, του τραχήλου και των πνευμόνων. 
 • Επιπλέον, το μανιτάρι Chaga έχει βρεθεί ότι είναι ισχυρό αντι-ιικό και αντι-φλεγμονώδες
 • Η ανοσοποιητική τους λειτουργία ενισχύεται από τις β-γλυκάνες που υπάρχουν στο μανιτάρι και που ενεργοποιούν τα Τ-κύτταρα  και την παραγωγή αντισωμάτων.
 • Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, μετά από σοβαρή ασθένεια και μετεγχειρητικές ιατρικές πράξεις
 • Αντιμετώπιση των ασθενειών του στομάχου
 • Ήπαρ και καρδιακές παθήσεις
 • Υπέρταση
 • Διαβήτης
 • Καρκίνοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του μαστού, του ήπατος, της μήτρας, και του γαστρικού σωλήνα.
 • Για την πρόληψη κακοήθων όγκων
 • Ως αντι-ψωριασικό, για έκζεμα και άλλες ασθένειες του δέρματος. Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις νόσου του δέρματος σε συνδυασμούς με διάφορες φλεγμονώδεις ασθένειες, του γαστρεντερικού, του ήπατος και των χοληφόρων αγγείων.
 • Ως αντι-φλεγμονώδες για τραύματα, εγκαύματα, κρυοπαγήματα, νεανική ακμή, απολέπιση του δέρματος κλπ.

Το μανιτάρι Chaga (Inonotus obliquus) είναι ένα φαρμακευτικό μανιτάρι που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, με σημαντικές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές και αντι-ιικές ιδιότητες. Στη λαϊκή ιατρική των περιοχών της Ρωσίας, όπου φύεται κυρίως, έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του καρκίνου του στομάχου και των πνευμόνων, αλλά και για τη θεραπεία άλλων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της γαστρίτιδας, του έλκους, της κολίτιδας και των φλεγμονών

Το Chaga φαίνεται ότι υπερέχει όλων των μανιταριών και θεραπευτικών φυτών σε σχέση με τη θεραπευτική του δύναμη. Πρόκειται για έναν μύκητα που αναπτύσσεται στο δέντρο της σημύδας και σε άλλα δέντρα σκληρού ξύλου. Έχει ακανόνιστο σχήμα και χρώμα μαύρο-καφέ (το οφείλει στην μεγάλη περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά). Η ποικιλία που φύεται στη σημύδα είναι η πλέον ισχυρή, λόγω της συγκέντρωσης της ουσίας βετουλίνης, που είναι τοξική για τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να επηρεάζει τα υγιή και του χρόνου που χρειάζεται για τη συγκομιδή του που φτάνει τα 20 χρόνια. Φύεται στη Ρωσία, τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, την Ιαπωνία, την Κορέα, τις ΗΠΑ και τον Καναδά και δεν καλλιεργείται. Στη Σιβηρία το αποκαλούν «Δώρο των Θεών» ή το «Μανιτάρι της Αθανασίας» και το χρησιμοποιούν εδώ χιλιάδες χρόνια για θεραπευτικούς σκοπούς.

Για να ενδυναμωθεί το δέντρο της σημύδας, αλλά και να θεραπευτεί δημιουργεί ισχυρά φυτοχημικά, όπως στερόλες, φαινόλες και ένζυμα. Συγκεντρώνοντας αυτή τη δύναμη, το Chaga περιέχει πολυάριθμες βιταμίνες Β, φλαβονοειδή, φαινόλες, ανόργανα άλατα και ένζυμα. Είναι μια από τις πυκνότερες πηγές του κόσμου σε παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5), βιταμίνη που είναι απαραίτητη στα επινεφρίδια και τα πεπτικά όργανα.

Περισσότερες από 1.400 σύγχρονες μελέτες υποστηρίζουν ότι τα συστατικά του καταπολεμούν τους ιούς και τους μύκητες, διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα, καθυστερούν την ανάπτυξη όγκων και καρκινικών κυττάρων, μειώνουν την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα σακχάρου, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, αποτοξινώνουν του ήπαρ, τους νεφρούς και τη σπλήνα. Είναι γνωστό για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και για την αντικαρκινική του δράση έχει εγκριθεί για χρήση κατά του καρκίνου από την Ιατρική Ακαδημία Επιστημών της Μόσχας το 1955.

Το Chaga είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, πιο ισχυρό από τις περισσότερες υπερ-τροφές, αντιμικροβιακό, αντιφλεγμονώδες, αντιμυκητιασικό και ισχυρό προσαρμογόνο μανιτάρι. Η αντικαρκινική του δράση οφείλεται στην περιεκτικότητά του σε βήτα-γλυκάνες και μελανίνη, αλλά και στα αντικαρκινικά συστατικά βετουλίνη, βετουλινικό οξύ, λουπεόλη και τριτερπένια. Το Chaga έχει το υψηλότερο επίπεδο του υπεροξειδίου δισμουτάσης (SOD), που έχει ανιχνευτεί σε οποιοδήποτε τρόφιμο ή βότανο στον κόσμο. Το ένζυμο SOD προστατεύει τα κύτταρα από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών οξυγόνου και προφυλάσσει από ασθένειες, τη γήρανση και τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

- See more at: http://www.bioshop.gr/bio-manitari-chaga-powder.html#sthash.003kk4Co.dpuf
CHAGA-POWDER-2021-06-13

Περιγραφή:

Tο μανιτάρι Chaga (Inonotus obliquus) είναι ένα φαρμακευτικό μανιτάρι που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.Έχει πολύ σημαντικές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές κι αντι-ιικές ιδιότητες. Στη λαϊκή ιατρική της Ρωσίας, όπου φύεται κυρίως, έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του καρκίνου του στομάχου και των πνευμόνων, αλλά και για τη θεραπεία άλλων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της γαστρίτιδας, του έλκους, της κολίτιδας και των φλεγμονών.Το Chaga φαίνεται ότι υπερέχει όλων των μανιταριών και θεραπευτικών φυτών σε σχέση με τη θεραπευτική του δύναμη. Πρόκειται για έναν μύκητα που αναπτύσσεται στο δέντρο της σημύδας και σε άλλα δέντρα σκληρού ξύλου. Έχει ακανόνιστο σχήμα και χρώμα μαύρο-καφέ (το οφείλει στην μεγάλη περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά). Η ποικιλία που φύεται στη σημύδα είναι η πλέον ισχυρή, λόγω της συγκέντρωσης της ουσίας βετουλίνης, που είναι τοξική για τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να επηρεάζει τα υγιή και του χρόνου που χρειάζεται για τη συγκομιδή του που φτάνει τα 20 χρόνια. Φύεται στη Ρωσία, τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, την Ιαπωνία, την Κορέα, τις ΗΠΑ και τον Καναδά και δεν καλλιεργείται. Στη Σιβηρία το αποκαλούν «Δώρο των Θεών» ή το «Μανιτάρι της Αθανασίας» και το χρησιμοποιούν εδώ χιλιάδες χρόνια για θεραπευτικούς σκοπούς.Για να ενδυναμωθεί το δέντρο της σημύδας, αλλά και να θεραπευτεί δημιουργεί ισχυρά φυτοχημικά, όπως στερόλες, φαινόλες και ένζυμα. Συγκεντρώνοντας αυτή τη δύναμη, το Chaga περιέχει πολυάριθμες βιταμίνες Β, φλαβονοειδή, φαινόλες, ανόργανα άλατα και ένζυμα. Είναι μια από τις πυκνότερες πηγές του κόσμου σε παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5), βιταμίνη που είναι απαραίτητη στα επινεφρίδια και τα πεπτικά όργανα.Περισσότερες από 1.400 σύγχρονες μελέτες υποστηρίζουν ότι τα συστατικά του καταπολεμούν τους ιούς και τους μύκητες, διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα, καθυστερούν την ανάπτυξη όγκων και καρκινικών κυττάρων, μειώνουν την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα σακχάρου, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, αποτοξινώνουν του ήπαρ, τους νεφρούς και τη σπλήνα. Είναι γνωστό για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και για την αντικαρκινική του δράση έχει εγκριθεί για χρήση κατά του καρκίνου από την Ιατρική Ακαδημία Επιστημών της Μόσχας το 1955.Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, πιο ισχυρό από τις περισσότερες υπερ-τροφές, αντιμικροβιακό, αντιφλεγμονώδες, αντιμυκητιασικό κι ισχυρό προσαρμογόνο μανιτάρι. Η αντικαρκινική του δράση οφείλεται στην περιεκτικότητά του σε βήτα-γλυκάνες και μελανίνη, αλλά και στα αντικαρκινικά συστατικά βετουλίνη, βετουλινικό οξύ, λουπεόλη και τριτερπένια. Εχει το υψηλότερο επίπεδο του υπεροξειδίου δισμουτάσης (SOD), που έχει ανιχνευτεί σε οποιοδήποτε τρόφιμο ή βότανο στον κόσμο. Το ένζυμο SOD προστατεύει τα κύτταρα από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών οξυγόνου και προφυλάσσει από ασθένειες, τη γήρανση και τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

ΤΡΟΠΟΙ ΧΡΗΣΗΣ – ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Διαλύστε 1 κουταλάκι του γλυκού με πούδρα Τσάγκα στο ζεστό, (όχι βραστό) τσάι σας.

1 κουταλιά γλυκού στο τσάϊ ή στον καφέ και  σε σούπες. Γεύση πικρή.

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Καμία

Σύμφωνα με διάφορες επιστημονικές μελέτες το Chaga συμβάλει στη πρόληψη πολλών παθήσεων. 

 • Το Chaga έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό κατά των καρκίνων του ήπατος, της μήτρας, του μαστού, του παχέος εντέρου, του δέρματος, του τραχήλου και των πνευμόνων. 
 • Επιπλέον, το μανιτάρι Chaga έχει βρεθεί ότι είναι ισχυρό αντι-ιικό και αντι-φλεγμονώδες
 • Η ανοσοποιητική τους λειτουργία ενισχύεται από τις β-γλυκάνες που υπάρχουν στο μανιτάρι και που ενεργοποιούν τα Τ-κύτταρα  και την παραγωγή αντισωμάτων.
 • Τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, μετά από σοβαρή ασθένεια και μετεγχειρητικές ιατρικές πράξεις
 • Αντιμετώπιση των ασθενειών του στομάχου
 • Ήπαρ και καρδιακές παθήσεις
 • Υπέρταση
 • Διαβήτης
 • Καρκίνοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του μαστού, του ήπατος, της μήτρας, και του γαστρικού σωλήνα.
 • Για την πρόληψη κακοήθων όγκων
 • Ως αντι-ψωριασικό, για έκζεμα και άλλες ασθένειες του δέρματος. Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις νόσου του δέρματος σε συνδυασμούς με διάφορες φλεγμονώδεις ασθένειες, του γαστρεντερικού, του ήπατος και των χοληφόρων αγγείων.
 • Ως αντι-φλεγμονώδες για τραύματα, εγκαύματα, κρυοπαγήματα, νεανική ακμή, απολέπιση του δέρματος κλπ.

Το μανιτάρι Chaga (Inonotus obliquus) είναι ένα φαρμακευτικό μανιτάρι που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, με σημαντικές αντικαρκινικές, αντιοξειδωτικές και αντι-ιικές ιδιότητες. Στη λαϊκή ιατρική των περιοχών της Ρωσίας, όπου φύεται κυρίως, έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του καρκίνου του στομάχου και των πνευμόνων, αλλά και για τη θεραπεία άλλων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της γαστρίτιδας, του έλκους, της κολίτιδας και των φλεγμονών

Το Chaga φαίνεται ότι υπερέχει όλων των μανιταριών και θεραπευτικών φυτών σε σχέση με τη θεραπευτική του δύναμη. Πρόκειται για έναν μύκητα που αναπτύσσεται στο δέντρο της σημύδας και σε άλλα δέντρα σκληρού ξύλου. Έχει ακανόνιστο σχήμα και χρώμα μαύρο-καφέ (το οφείλει στην μεγάλη περιεκτικότητα του σε αντιοξειδωτικά). Η ποικιλία που φύεται στη σημύδα είναι η πλέον ισχυρή, λόγω της συγκέντρωσης της ουσίας βετουλίνης, που είναι τοξική για τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να επηρεάζει τα υγιή και του χρόνου που χρειάζεται για τη συγκομιδή του που φτάνει τα 20 χρόνια. Φύεται στη Ρωσία, τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, την Ιαπωνία, την Κορέα, τις ΗΠΑ και τον Καναδά και δεν καλλιεργείται. Στη Σιβηρία το αποκαλούν «Δώρο των Θεών» ή το «Μανιτάρι της Αθανασίας» και το χρησιμοποιούν εδώ χιλιάδες χρόνια για θεραπευτικούς σκοπούς.

Για να ενδυναμωθεί το δέντρο της σημύδας, αλλά και να θεραπευτεί δημιουργεί ισχυρά φυτοχημικά, όπως στερόλες, φαινόλες και ένζυμα. Συγκεντρώνοντας αυτή τη δύναμη, το Chaga περιέχει πολυάριθμες βιταμίνες Β, φλαβονοειδή, φαινόλες, ανόργανα άλατα και ένζυμα. Είναι μια από τις πυκνότερες πηγές του κόσμου σε παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5), βιταμίνη που είναι απαραίτητη στα επινεφρίδια και τα πεπτικά όργανα.

Περισσότερες από 1.400 σύγχρονες μελέτες υποστηρίζουν ότι τα συστατικά του καταπολεμούν τους ιούς και τους μύκητες, διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα, καθυστερούν την ανάπτυξη όγκων και καρκινικών κυττάρων, μειώνουν την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα σακχάρου, βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος, αποτοξινώνουν του ήπαρ, τους νεφρούς και τη σπλήνα. Είναι γνωστό για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και για την αντικαρκινική του δράση έχει εγκριθεί για χρήση κατά του καρκίνου από την Ιατρική Ακαδημία Επιστημών της Μόσχας το 1955.

Το Chaga είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, πιο ισχυρό από τις περισσότερες υπερ-τροφές, αντιμικροβιακό, αντιφλεγμονώδες, αντιμυκητιασικό και ισχυρό προσαρμογόνο μανιτάρι. Η αντικαρκινική του δράση οφείλεται στην περιεκτικότητά του σε βήτα-γλυκάνες και μελανίνη, αλλά και στα αντικαρκινικά συστατικά βετουλίνη, βετουλινικό οξύ, λουπεόλη και τριτερπένια. Το Chaga έχει το υψηλότερο επίπεδο του υπεροξειδίου δισμουτάσης (SOD), που έχει ανιχνευτεί σε οποιοδήποτε τρόφιμο ή βότανο στον κόσμο. Το ένζυμο SOD προστατεύει τα κύτταρα από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών οξυγόνου και προφυλάσσει από ασθένειες, τη γήρανση και τη μόλυνση του περιβάλλοντος.

- See more at: http://www.bioshop.gr/bio-manitari-chaga-powder.html#sthash.003kk4Co.dpuf


e-genius.gr ...intelligent web software