phone icon 210-25.81.315cell phone 694-80.00.780

GYNOSTEMA Organic powder 50 γρ.

SKU: gynostema 50gr
Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή πώλησης 6,00 €

ΓΥΝΟΣΤΕΜΑ! Προσαρμογόνο βότανο!

Gynostemma pentaphyllum

Κινεζικό χορτάρι με την Ελληνική ονομασία Ginostema είναι Λιάνα που μεγαλώνει στην Κίνα και το Θιβέτ. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά βότανα για να αφαιρέσει τις τοξίνες, σκωρία και δηλητήριο συσσωρευτεί στα κύτταρα του σώματος. Εχει βρεθεί ότι είναι 84 γλυκοζίτες και συμμετέχουν ενεργά στη σύνθεση των ορμονών στο σώμα.

 Ενεργοποιεί τις μεταβολικές διαδικασίες, μειώνει τα επίπεδα των λιπιδίων και σακχάρων στο αίμα.

Εμποδίζει την ανάπτυξη της αθηροσκλήρωσης, αυξάνει το ρυθμό της σύνθεσης των πρωτεϊνών, επιταχύνει την αναγέννηση των κυττάρων του ήπατος, εμποδίζει την ανάπτυξη της διαδικασίας καρκίνου, βοηθά στην ανάκτηση των κυττάρων που έχουν προσβληθεί από καρκίνο, αφαιρεί από το σώμα των επιβλαβών προϊόντων της δηλητηρίασης του καρκίνου, μικροβιακές και ιογενείς τοξίνες, φάρμακα καθώς και άλλες ακαθαρσίες συμπεριλαμβανομένων των ραδιονουκλιδίων.

Έχει καλά αποτελέσματα στον περιορισμό της ανάπτυξης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, του πνεύμονα, την ανάπτυξη μελανώματος - απόδοση - 20 - 80%. Οι σαπωνίνες του βοτάνου μπορεί να συνδυαστεί με τις ελεύθερες ρίζες και να τους φέρει έξω από το σώμα, ανακουφίζοντας τη φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων και την ελαστικότητα της τριχοειδούς, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία των ιστών συμπεριλαμβανομένων μυοκάρδιο της καρδιάς και του εγκεφάλου, αποτρέπει το σχηματισμό θρόμβου, καθώς και.

Εναρμονίζει την ψυχική κατάσταση, ομαλοποιεί τον ύπνο, αυξάνει την αντίσταση στο στρες. Βελτιώνει τον αερισμό των πνευμόνων και η ροή του οξυγόνου σε αυτά, αυξάνει την αντίσταση σε περίπτωση ανεπάρκειας οξυγόνου. Λειτουργεί ως ένα φυσικό φίλτρο για τις υπεριώδεις ακτίνες και προστατεύει από την έκθεση σε ακτινοβολία.

Το φυτό είναι κατάλληλο για τις ακόλουθες ασθένειες και προϋποθέσεις: για την πρόληψη του καρκίνου, προκειμένου να μειωθεί η τοξίκωση, στην ανάκτηση της λειτουργίας του προσβεβλημένου οργάνου, για να μαλακώσει τις αρνητικές επιπτώσεις κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας και της θεραπείας ακτινοβολίας. Ως ένα μέσο για τη ρύθμιση των κυττάρων του ήπατος στην ηπατίτιδα, κίρρωση. Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα των πτηνών, αναπνευστικών νοσημάτων. Στο διαβήτη, ως ρυθμιστής του μεταβολισμού των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών. Στην κατάθλιψη, διαταραχές ύπνου για την επίτευξη ψυχολογική άνεση.

Προσαρμόζει το σώμα σε στρεσογόνες καταστάσεις που προκύπτουν από χρόνια κόπωση, μετεωρολογικές αλλαγές ή έλλειψη οξυγόνου. Στην αθηροσκλήρωση των σκαφών του εγκεφάλου, της καρδιάς (στα πρώιμα στάδια της υπέρτασης), μη φυσιολογικό καρδιακό ρυθμό. Για τη θεραπεία της ανικανότητας στους άνδρες. Στα τρόφιμα και άλλα δηλητηρίαση τύπου, για τους εργαζόμενους σε επιβλαβείς βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένων των ραδιενεργών υλικών. Σε ασθενείς με AIDS, για τη βελτίωση των μεταβολικών διαδικασιών εν γένει και την ενίσχυση της παραγωγής των λεμφοκυττάρων.

Τρόπος χρήσης: Πάρτε 0,5 γρ 3 φορές την ημέρα με ζεστό νερό 15 λεπτά πριν από τα γεύματα. Μπορείτε να διαιρέσετε το ποσό στο σακούλακι σε 20 κομμάτια για να έχετε 20 δόσεις των 0,5 γραμμαρίων. Θα είναι αρκετά για 1 εβδομάδα.

Μέθοδος εφαρμογής: Τσάι Ginostema για προφύλαξη - Βράζουμε 2 γρ. βότανο (1 δόση = 1 κ.γ) σε 200-250 ml νερό για 5 λεπτά. Πίνετε 30 λεπτά πριν από τα γεύματα. Θα μπορούσατε να προσθέσετε  μέλι. Σε παράλληλη χρήση συμβατικών / χημικών / -το βότανο καταναλώνετε μετά από 2 ώρες.

Στην αγωγή - Καταναλώστε μέχρη 4 δόσεις την ημέρα, ανάλογα με την πρόοδο της νόσου. Διάρκεια της θεραπείας - 3 μήνες ή περισσότερο, μέχρι την επίτευξη της μέγιστης δράσης της υγείας.

Βάμμα -Περίχυνετε αλκοόλ 40 ° πάνω από 50γρ του βοτάνου, αφήστε στην άκρη σε ένα ζεστό μέρος για 2 βδομάδες,το σουρώνετε  σ΄ ένα σκοτεινό μπουκάλι και πίνετε 1 κ.γ. βάμμα 1-3 φορές την ημέρα.


Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Ρωτήστε μας


Χαρακτήρες που γράφηκαν:
e-genius.gr ...intelligent web software
Γραφτείτε στο newsletter μας!