Καλάθι Αγορών

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

delivery 2013

Μηλόξυδο 500 γρ.

Email
applevin
resize_738x488_white_90_0_037
Τιμή
Τελική Τιμή: 3,01 €
Περιγραφή

Το μηλόξυδο περιέχει πολλά από τα μεταλλικά άλατα που είναι απαραίτητα για την υγεία: κάλιο, ασβέστιο, νάτριο, φωσφόρο, χαλκό και σίδηρο.
Επίσης περιέχει ασκορβικό οξύ, βιταμίνη Βι (ριβοβλαβίνη), νικοτινικό οξύ, ιμβερτοσάκχαρο και οξικό οξύ.

Η ακριβής αναλογία αυτών των συστατικών ποικίλ­λει ελαφρά, ανάλογα με τον τύπο του μηλόξυδου, γιατί κάθε μάρκα είναι φτιαγμένη από διαφορετικό τύπο μήλων, αλλά όλες οι μάρκες μηλόξυδου δρουν σαν ένα γενικό τονωτικό για την καλή υγεία καθώς και σαν βοήθημα στη θεραπεία ορισμένων ασθενειών.

Το μηλόξυδο ονομάστηκε πανάκεια για όλες τις αρρώστιες, ένας ισχυρισμός που είναι πάντα αμφι­σβητήσιμος.
Αυτό που πραγματικά κάνει και στο οποίο πιθανόν να οφείλεται η παγκόσμια επιτυχία του στη θεραπεία ασθενειών, είναι ότι παρέχει θρεπτικά συ­στατικά, που συχνά λείπουν από τη δίαιτα, και τα πα­ρέχει με τέτοιο τρόπο ώστε απορροφώνται εύκολα από τον οργανισμό, αναζωογονώντας και αποκαθι­στώντας την υγεία και το σφρίγος.

Σαν ένα καθημερινό τονωτικό πρέπει να παίρνεται διαλυμένο σε νερό - δυο κουταλιές της σούπας σε ένα ποτήρι νερό- τρεις φορές τη μέρα.
Η διάλυση στο νερό μειώνει την οξύτητα δίνοντας μια σχεδόν ευχά­ριστη γεύση.
Πρέπει να τό πίνετε το πρωί, το μεση­μέρι και το βράδυ, έτσι ώστε οι δόσεις να απέχουν μεταξύ τους.

Αλλά εκτός από την καθημερινή τονωτική του επί­δραση, το ξύδι βοηθάει σε ένα σωρό ειδικές καταστά­σεις και ασθένειες.

Αν έχετε τάση για πάχος, για παράδειγμα, ένα ποτό με μηλόξυδο μαζί με τα γεύματα σας βοηθάει να κόψετε λίγο την όρεξη σας, ώστε να μην παραφου­σκώνετε τον εαυτό σας με τροφές, γιατί βοηθάει την τροφή να διασπαστεί πιο αποτελεσματικά μέσα στο σώμα σας.
Αυτό δε σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε αμυλούχες τροφές και τροφές που πα­χαίνουν και να περιμένετε από το μηλόξυδο να κάνει θαύματα.
Αλλά αν η δίαιτα σας είναι ισορροπημένη και πλήρης, θα σας βοηθήσει να αδυνατίσετε πιο αποτελεσματικά.
Το διάλυμα που περιγράφηκε πιο πάνω, πρέπει να το πίνετε το πρωί μόλις ξυπνήσετε και μαζί με κάθε γεύμα.

Company Info

 

Για άμεση επικοινωνία...

Τηλ: 210-25.81.315 Κιν.: 694-80.00.780 Διεύθυνση: Δεκελείας 56, Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική, 143 43 Για να μας στείλετε μήνυμα πατήστε εδώ

xamogelo