Φέτα ΠΟΠ (200γρ) BIO

Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή πώλησης 2,90 €

Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, από φρέσκο παστεριωμένο αιγοπρόβειο γάλα, σε πρακτική συσκευασία vacuum (κενό αέρος) των 200γρ. Η βιολογική φέτα NOSTOS FRESH διακρίνεται από εξαιρετική γεύση, χάρη στην άριστη ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές παραγωγής της. Από επιλεγμένες φάρμες και κτηνοτρόφους του Νομού Ηλείας, συλλέγεται πρόβειο και κατσικίσιο γάλα από ζώα ελεύθερης βοσκής. Η μεταφορά του γάλακτος από τους σταθμούς συγκέντρωσης γίνεται με εγκεκριμένο και ασφαλή τρόπο. Το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό επεξεργάζεται το γάλα κάτω από αυστηρές υγειονομικές προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου και φυλάσσονται σε ειδικούς θαλάμους συντήρησης, ώστε τα προϊόντα να καταναλώνονται με ασφάλεια.

Συστατικά: βιολογικό αιγοπρόβειο γάλα (70% min πρόβειο και 30% max γίδινο), αλάτι, καλλιέργεια, πυτιά. Ελάχιστα λιπαρά επί ξηρού 43%. Μέγιστη υγρασία 56%.

 
Μέση διατροφική αξία/100γρ: ενέργεια 992kJ/239kcal, λιπαρά 18.8γρ -εκ των οποίων κορεσμένα 13γρ, υδατάνθρακες 0.45γρ -εκ των οποίων σάκχαρα 0γρ, πρωτεΐνη 17γρ, αλάτι 2.8γρ.

Ρωτήστε μας


Χαρακτήρες που γράφηκαν:


e-genius.gr ...intelligent web software