Καλάθι Αγορών

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

delivery 2013

Το Ενεργειακό Gel Υπεραντοχής Roctane προέρχεται μέσα από μακροχρόνιους επιστημονικούς ελέγχους αποδεδειγμένων συνταγών (formulas) και χρήση πάνω σε elite αθλητές που προπονούνται  και αγωνίζονται σε μερικά από τα δυσκολότερα αθλήματα αντοχής και υπεραντοχής στον κόσμο. Η προηγμένη formula του Roctane ενισχύει την αυθεντική συνταγή του Ενεργειακού Gel GU προσθέτοντας νέα συστατικά που αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Τώρα είναι η σειρά σας να γεμίσετε το τεπόζιτο με premium Roctane και να αγωνιστείτε σαν επαγγελματίας.

Τα Συστατικά & Πλεονεκτήματα του Roctane
Το Roctane παίρνει την κορυφαία επιλογή του αθλητή για ενεργειακό gel, το GU, ενισχύει την αυθεντική συνταγή του και κατόπιν προσθέτει νέα συστατικά με σκοπό να αυξήσει την απόδοση και αντοχή του αθλητή σε συνεχόμενες, παρατεταμένες προσπάθειες υψηλής έντασης. Και το καταφέρνουμε ως εξής:

Ξεκινάμε με την αυθεντική συνταγή τού ενεργειακού gel GU που περιέχει ένα μίγμα απλών και σύνθετων υδατανθράκων που παρέχουν σταθερή ενέργεια άμεσα, ηλεκτρολύτες για αναπλήρωση των υγρών που χάνονται με την εφίδρωση και καφεΐνη για άντληση περισσότερης δύναμης και ελαχιστοποίηση της αίσθησης του πόνου.

Από εκεί, αυξάνουμε την ποσότητα χιστιδίνης (histidine), ένα βασικό αμινοξύ, το οποίο λειτουργεί σαν προφυλακτήρας (buffer) και θωρακίζει τους μυς από το γαλακτικό οξύ που παράγεται στις υψηλές εντάσεις και απορροφά μεγάλο μέρος της ενέργειας των μυών.

Κατόπιν αναμιγνύουμε σε υψηλότερα επίπεδα (δόσεις) τα κιτρικά άλατα (κάλιο, νάτριο και κιτρικό οξύ) για να βοηθήσουμε στην γρήγορη μετατροπή των υδατανθράκων σε ενεργειακά μόρια, τα οποία, όπως και η χιστιδίνη, βοηθούν να μετριαστεί η παραγωγή γαλακτικού οξέως.
Επίσης προσθέτουμε μεγαλύτερη ποσότητα αμινοξέων διακλαδιζόμενης αλυσίδας (BCAAs) λευκίνη, βαλίνη και ισολευκίνη που βοηθούν σαν μια εναλλακτική πηγή ενέργειας & καυσίμου, συνεισφέρουν στην αποκατάσταση και βελτιώνουν την πνευματική συγκέντρωση, όπως επίσης και μειώνουν την κούραση περιορίζοντας την έκριση σεροτονίνης από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα (ΚΝΣ).

Τέλος, προσθέτουμε το νέο συστατικό, το αμινοξύ Ορνιθίνη Άλφα-Κετογλουταρικό Οξύ (ΟΚG), το οποίο περιορίζει την τάση που έχει το σώμα μας να καταστρέφει τον μυϊκό ιστό κατά την διάρκεια πολύ σκληρών προνήσεων και αγώνων. Το συστατικό OKG θα σας βοηθήσει να πηγαίνετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και προάγει μια ταχύτερη αποκατάσταση.

Αποτελέσματα 1 - 5 από 5

Ενεργειακά Τζελ GU ROCTANE

pr_8071

CHERRY SUBLIME

Κεράσι με μοσχολέμονο!

Τελική Τιμή: 3,50 €

Λεπτομέρειες προϊόντος

roctane-gel-chocolate-coconut-ind-pk_1275px

CHOCOLATE COCONUT

Σοκολάτα, βατόμουρο!

Τελική Τιμή: 3,50 €

Λεπτομέρειες προϊόντος

images-35

ISLAND NECTAR

Με γεύση από τροπικά νησιά!

Τελική Τιμή: 3,50 €

Λεπτομέρειες προϊόντος

gu-roctane-energy-gel-sea-salt-chocolate_2_1

SEA SALT CHOCOLATE

Υπέροχος συνδυασμός βατόμουρο με ρόδι!

Τελική Τιμή: 3,50 €

Λεπτομέρειες προϊόντος

pr_5459_or

VANILLA ORANGE

Βανίλια πορτοκάλι!

Τελική Τιμή: 3,50 €

Λεπτομέρειες προϊόντος

Company Info

 

Για άμεση επικοινωνία...

Τηλ: 210-25.81.315 Κιν.: 694-80.00.780 Διεύθυνση: Δεκελείας 56, Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική, 143 43 Για να μας στείλετε μήνυμα πατήστε εδώ

xamogelo