Καλάθι Αγορών

 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

delivery 2013

Αλάτι Ιμαλαίων Μαύρο Ψιλό 250 γρ.

Email
Μαύρο αλάτι είναι επίσης γνωστή ως Κάλα namak.
Τιμή
Τελική Τιμή: 2,51 €
Περιγραφή

Πρόκειται για ένα ειδικό είδος των Ινδικών Ιμαλαιων με ανόργανα άλατα με μια διακριτική θειώδης γεύση. Το αλάτι δεν είναι μαύρο, αλλά περισσότερο ένα κοκκινωπό-γκρι, λόγω της παρουσίας των ιχνοστοιχείων και σιδήρου. Δεν είναι εναλλάξιμα με θαλασσινό αλάτι ή αλάτι πίνακα, λόγω της ξεχωριστή γεύση του.

Σύμφωνα με την κλασσική ιατρική επιστήμη της Ινδίας, την Αγιουρβέδα, το μαύρο αλάτι είναι γεμάτη από θεραπευτικά οφέλη. Είναι πλούσια σε σίδηρο, και είναι μια θεραπεία για τον τυμπανισμό και την καούρα.

Σύμφωνα με την Ayurveda , το μαύρο αλάτι είναι η πιο ωφέλιμη μορφή άλατος, επειδή σε αντίθεση με το συνήθες αλάτι, δεν αυξάνει την περιεκτικότητα σε νάτριο στο αίμα και ως εκ τούτου συνιστάται σε ασθενείς με υψηλή αρτηριακή πίεση και χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι δίαιτα φαγητό. Είναι επίσης καλό στη βελτίωση της όρασης. Βοηθάει στην πέψη και μαλακώνει το έντερο.

Company Info

 

Για άμεση επικοινωνία...

Τηλ: 210-25.81.315 Κιν.: 694-80.00.780 Διεύθυνση: Δεκελείας 56, Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική, 143 43 Για να μας στείλετε μήνυμα πατήστε εδώ

xamogelo