Κάσιους Ανάλατα ΒΙΟ 250γρ.

Τιμή πώλησης με έκπτωση
Τιμή πώλησης 5,00 €

Τα κάσιους, οι ξηροί καρποί με τη χαρακτηριστική βουτυρένια γεύση, είναι πλούσια σε βιταμίνες Ε και Β6, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν, σύμφωνα με μελέτες, στην αντιμετώπιση των καρδιακών παθήσεων. Είναι επίσης ωφέλιμα για τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη. Επιπλέον, αποτελούν καλή πηγή ψευδαργύρου, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για την επούλωση πληγών.

Τα κάσιους περιέχουν φυτικές ίνες, που βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου, προκαλούν υψηλότερο αίσθημα κορεσμού και συμβάλλουν στη βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ.

Μια μικρή χούφτα κάσιους είναι αρκετή για την πρόσληψη της απαραίτητης ποσότητας μετάλλων και ιχνοστοιχείων, όπως φώσφορος, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρος και ψευδάργυρος, ενώ τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν προστατεύουν τον οργανισμό από τις αρνητικές επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες.

Τέλος, αν και είναι ιδιαίτερα πλούσια σε λιπαρά, το μεγαλύτερο μέρος τους αποτελείται από μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα λεγόμενα «καλά» λιπαρά, στα οποία έχουν αποδοθεί καρδιο-προστατευτικές ιδιότητες.

Μια μικρή χούφτα είναι αρκετή ώστε να απολαύσετε τα οφέλη τους χωρίς να ξεφύγετε σε θερμίδες. Τέλος, είναι σημαντικό να επιλέγετε τα ανάλατα και άψητα κάσιους.

Ρωτήστε μας


Χαρακτήρες που γράφηκαν:
e-genius.gr ...intelligent web software