x 
Καλάθι - 0,00 €

Καλάθι

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Άλειμμα Μελιού Με Κακάο & Μπανάνα 300gr


Περιγραφή Λαχταριστή Κρέμα Μελιού με Κακάο και Μπανάνα!Η πιο γλυκιά συνήθεια όλων, χωρίς ζάχαρη, χωρίς χρωστικές και άλλες γλυκαντικές ουσίες!
Τιμή: 3,50 €
Άλειμμα Μελιού Με Κακάο & Μπανάνα 300gr ΑΛΕΙΜΜΑΤΑ - ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΑ
3.503 3.503 EUR
honey spread with banana 300gr

Ένα σούπερ υγιεινό, πολύ γευστικό, σοκολατένιο, χωρίς ζάχαρη και φοινικέλαιο, άλειμμα και είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψουν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι. Λαχταριστή Κρέμα Μελιού με Κακάο και Μπανάνα!Η πιο γλυκιά συνήθεια όλων, χωρίς ζάχαρη, χωρίς χρωστικές και άλλες γλυκαντικές ουσίες!

Το κακάο περιέχει μία μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων όπως πολυφαινόλες, φλαβονοειδή, κατεχίνες, επικατεχίνες, και προκυανιδίνες.

Έρευνες έχουν δείξει πως η κατανάλωση κακάο μειώνει την αρτηριακή πίεση αλλά και την πηκτικότητα του αίματος, με αποτέλεσμα να μειώνεται και ο κίνδυνος εγκεφαλικού και καρδιακού επεισοδίου.

Το κακάο περιέχει, ακόμα, αρκετούς υδατάνθρακες, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι άμυλο, διαλυτές και αδιάλυτες διαιτητικές ίνες, ενώ ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απλά σάκχαρα.

Επιπλέον, το κακάο και η μαύρη σοκολάτα είναι από τα λίγα τρόφιμα με πολύ υψηλή περιεκτικότητα τρυπτοφάνη που προωθεί στον οργανισμό την έκκριση  της σεροτονίνης προσφέροντας στον άνθρωπο καλή ψυχολογική κατάσταση και ευφορία και προλαμβάνει την κατάθλιψη.

Τέλος, το κακάο είναι πλούσιο σε βασικά μέταλλα, όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, κάλιο και μαγγάνιο και σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως Β1, Β2, Β3, βιταμίνες Α, C, E, καθώς και παντοθενικό οξύ.

Honey-with-Cocoa-and-Banana-Flavour-300g

Περιγραφή:

Ένα σούπερ υγιεινό, πολύ γευστικό, σοκολατένιο, χωρίς ζάχαρη και φοινικέλαιο, άλειμμα και είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψουν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι. Λαχταριστή Κρέμα Μελιού με Κακάο και Μπανάνα!Η πιο γλυκιά συνήθεια όλων, χωρίς ζάχαρη, χωρίς χρωστικές και άλλες γλυκαντικές ουσίες!

Το κακάο περιέχει μία μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών στοιχείων όπως πολυφαινόλες, φλαβονοειδή, κατεχίνες, επικατεχίνες, και προκυανιδίνες.

Έρευνες έχουν δείξει πως η κατανάλωση κακάο μειώνει την αρτηριακή πίεση αλλά και την πηκτικότητα του αίματος, με αποτέλεσμα να μειώνεται και ο κίνδυνος εγκεφαλικού και καρδιακού επεισοδίου.

Το κακάο περιέχει, ακόμα, αρκετούς υδατάνθρακες, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς είναι άμυλο, διαλυτές και αδιάλυτες διαιτητικές ίνες, ενώ ένα πολύ μικρό ποσοστό είναι απλά σάκχαρα.

Επιπλέον, το κακάο και η μαύρη σοκολάτα είναι από τα λίγα τρόφιμα με πολύ υψηλή περιεκτικότητα τρυπτοφάνη που προωθεί στον οργανισμό την έκκριση  της σεροτονίνης προσφέροντας στον άνθρωπο καλή ψυχολογική κατάσταση και ευφορία και προλαμβάνει την κατάθλιψη.

Τέλος, το κακάο είναι πλούσιο σε βασικά μέταλλα, όπως μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό, κάλιο και μαγγάνιο και σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, όπως Β1, Β2, Β3, βιταμίνες Α, C, E, καθώς και παντοθενικό οξύ.



e-genius.gr ...intelligent web software